Comandă orice produs de pe site-ul nostru la: office@enrose.ro

Urmați pașii descriși mai jos pentru a realiza cu succes comanda dorită de pe www.enrose.ro:

 • Identificați și selectați produsele dorite prin opțiunea Adaugă în coș
 • Finalizați comanda
 • Efectuați plata produselor completând formularul de facturare

Costul final al produselor include taxa pe valoare adăugată reglementată de autoritățile fiscale din România (TVA 19%). Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.enrose.ro sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail, telefon sau cu persoana cu care ați discutat, puteți lua legătura cu Adina Filculescu, pentru o conciliere internă gratuită la conciliere@magazin.ro

Modalitati de plată

Pe www.enrose.ro îți oferim diverse modalități de plată:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro).

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard

euplatesc_banner

2. Plată la destinație – Ramburs

3. Transfer Bancar Direct

4. Cec de plată

Modalitati de livrare

Produsele enRose pot fi ridicate de la sediu sau livrate GRATUIT* de unul dintre curierii nostri interni. Livrarile se pot face in aceeasi zi** daca comanda este plasata pana in ora 14.00 si in timp de maxim 24 de ore, in cazul comenzilor plasate dupa ora 14.00.

Acceptam comenzi cu data si ora fixa, plasate cu minim 2 zile anterior.

*livrarea gratuita se aplica numai pentru orasul Bucuresti; pentru restul tarii, va rugam contactati un consultant enRose la office@enrose.ro sau la telefon 0799.950.999

**livrarea unei comenzi plasate pana in ora 14 se poate face in minim 2 ore.

Putem efectua livrarile pentru buchetele si aranjamentele florale comandate prin www.enrose.ro doar in Bucuresti si Ilfov. Livrarile sunt realizate prin curierii proprii. Pentru adresele situate in judetul Ilfov costul livrarii este de 20 lei.

Putem organiza evenimente si asigura transportul pentru decorul unui intreg eveniment in Romania si in strainatate.

Protecția consumatorului

Serviciile oferite de companie prin intermediul www.enrose.ro urmează dispozițiile reglementările legislative din România, cu precădere cadrul oferit de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.

Termenii și conditiile www.enrose.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. Enrose Design S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului București.
În baza legii 61/1991 modificată şi republicată, M.O. 387/18.08.2000, S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. nu comercializeaza băuturi alcoolice minorilor.

Conform prevederilor Regulamentului nr. 524/2013, intrate în vigoare la 9 ianuarie 2016:

dacă aveți o nemulțumire legată de un produs sau serviciu cumpărat online pe www.enrose.ro, puteți accesa acest site pentru a încerca să ajungeți la o soluție fără a apela la instanțe. Platforma este concepută ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeană și funcționează ca un punct de intrare unic pentru consumatorii și comercianții din Uniunea Europeană care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online.

Orice cetățean sau rezident al Uniunii Europene este eligibil pentru a folosi platforma online de soluționare a litigilor. Click aici pentru redirecționare către site-ul dezvoltat de agenția UE pentru protectia consumatorului.

Oferta enRose

S.C. Enrose Design S.R.L. își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.enrose.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.enrose.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.enrose.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

*www.enrose.ro nu solicită, nu utilizează și nu reține nicio informație despre cardurile folosite la plata online.

Pentru sugestii sau reclamatii, va rugam sa completati acest formular.

Politica de retur

Conform legislației române în vigoare (Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorului), florile si produsele derivate: aranjamente florale, buchete, decoratiuni de interior pe baza de flori, lumananari de botez si cununie, fac exceptie de la legislatia in vigoare, neputand fi returnate.

Florile sunt produse perisabile, care fac exceptie de la OUG 34/2014, de aceea clienții www.enrose.ro nu beneficiaza de posibilitatea de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea niciunui motiv.

In cazul unei probleme survenite in procesul de livrare sau privind calitatea produsului, va rugam adresati un email la office@enrose.ro sau completati formularul de retur. In cazul in care nu sunteti multumit/a de solutionarea erorii, va rugam contactati Managerul general al www.enrose.ro, Adina Filculescu, la adresa de email adina@enrose.ro sau prin telefon 0799.950.999.

Politica de confidentialitate

S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. garantează securitatea si confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@enrose.ro, sau prin poșta la adresa: Bucureşti, Str. Gala Galaction, Nr. 39, Sector 1.

S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către alți terți în afară de cei absolut necesar desfășurării activității: firmele de curierat partenere (Fan Courier), procesatorul de plati (www.euplătesc.ro) si prestatorii de servicii de marketing digital (www.mailchimp.com). Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul ENROSE sunt transmise pe cale electronica, S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. ENROSE DESIGN S.R.L., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. certifica faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere S.C. ENROSE DESIGN R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 • dreptul de a cere S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
 • dreptul la informare (S.C. ENROSE DESIGN S.R.L este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (prin contactarea enRose Design la office@enrose.ro sau telefonic +40799950999);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (prin contactarea enRose Design la office@enrose.ro sau telefonic +40799950999 sau prin ștergerea contului de utilizator creat); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la S.C. ENROSE DESIGN S.R.L, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 • dreptul de retragere a consimțământului;
 • dreptul de a se adresa justiţiei;
 • dreptul la portabilitatea datelor
 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

Orice cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@enrose.ro, sau prin poșta la adresa: Bucureşti, Str. Gala Galaction, Nr. 39, Sector 1.

ENROSE DESIGN foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ENROSE în scopul precizat în prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor ENROSE, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizarii organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul WWW.ENROSE.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ENROSE și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

GDPR

Aplicăm dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor din 27 aprilie 2016 (“GDPR”). Prin urmare, avem câteva informații pentru dvs.:

 • am introdus modificări la regulamentul magazinului www.enrose.ro (“Magazin”), pe care le puteți citi aici sau conectându-vă la contul dvs. din Magazin,
 • operatorul datelor dvs. cu caracter personal este SC ENROSE DESIGN SRL, înregistrată la ONRC cu J40/537/2012, RO29569889 („Operator“);
 • în Politica noastră de confidențialitate adaptată la GDPR veți găsi toate informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal de către Operator, în special în ceea ce privește scopul și temeiul prelucrării datelor cu caracter personal și în ceea ce privește drepturile, pe baza GDPR,  legate de prelucrarea datelor cu caracter personal de către Operator. În orice moment, puteți să o verificați aici sau direct pe Paginile Magazinului;
 • dacă ați creat un cont în Magazinul nostru, vă încurajăm să vă actualizați datele dvs. cu caracter personal în mod curent, ceea ce ne va permite să prelucrăm corect și eficient comenzile plasate de dvs.

Dacă doriți să ne întrebați despre orice probleme legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, contactați responsabilul cu protecția datelor. Puteți să o faceți prin e-mail: adina@enrose.ro sau prin poștă: str. Gala Galaction, nr. 39, sector 1, Bucuresti.

SC ENROSE DESIGN SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze în continuare confidențialitatea și securitatea acestora. Conform articolului 14, alineatul 4 al Regulamentulului General privind Protecția Datelor (GDPR) 679/2016, vă informăm că datele dumneavoastră personale constând în nume, prenume, număr de telefon și adresă de e-mail, colectate în scopul prestării serviciilor de livrare a buchetelor si aranjamentelor florale comandate prin www.enrose.ro, vor fi utilizate pentru o perioadă de 60 de luni și în scopul comunicării programului de lucru, a serviciilor nou apărute, a modificărilor de ordin operațional, a noutăților și ofertelor.

De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică, toate informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.enrose.ro, clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori) în cadrul Politicii de confidentialitate.

Vă reamintim că SC ENROSE DESIGN SRL colectează următoarele date, prin efectuarea unei comenzi online pe www.enrose.ro sau telefonic la +4079995099: nume, prenume, email, număr de telefon, adresă. În cazul cerinței speciale de plată prin facturare pentru persoanele fizice, SC ENROSE DESIGN SRL va colecta: nume, prenume, email, număr de telefon, adresă, seria și nr. C.I., CNP, în conformitate cu reglementările legislative. În cazul cerinței speciale de plată prin facturare pentru persoanele juridice, SC ENROSE DESIGN SRL va colecta: nume, prenume administrator, adresa companiei, CUI, Cont IBAN.

Vă aducem la cunoștință că aveti dreptul la opoziție față de acest tip de prelucrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opoziție pe care o puteți manifesta expres astfel: trimițând un e-mail către adina@enrose.ro, în scris la adresa str. Gala Galaction, nr. 39, sector 1, Bucuresti, în atenția Departamentului Marketing sau accesând link-ul de dezabonare ce se regăsește la finalul fiecărui newsletter trimis.

Dacă vă veți exercita dreptul de opoziție la prelucrarea datelor în scopul arătat mai sus, SC ENROSE DESIGN SRL va înceta imediat acest tip de prelucrare în ceea ce vă privește.

Vă rugăm să verificați constant pe website-ul nostru Politica de confidentialitate, pentru a fi tot timpul informați în legătură cu aceasta.

Magazinul Online www.enrose.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

trusted-and-gpec-despre-enrose

Capitalul social al companiei S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. este de 200 lei.

Intregul continut al site-ului www.enrose.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. este protejat conform Legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ENROSE DESIGN S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email office@enrose.ro