Articole

Atelierele Flori de Bine ne încântă de fiecare dată și suntem bucuroși că facem parte din acest proiect minunat. Mai mult, prin implicarea noastră vrem să vă inspirăm și să vă îndemnăm să faceți lucruri care să aducă valoare vieții voastre. Am avut ocazia să organizăm două workshop-uri florale, iar feedback-ul  a fost de fiecare dată unul pozitiv. Participantelor le-a plăcut foarte mult și ne-au spus că a fost interesant să învețe lucruri noi și să afle mai multe despre designul floral.

Pentru cea de-a doua ediție a fost aleasă tema ” Flori în păr” și piesa centrală pe care s-a bazat atelierul a fost coronița din flori naturale. Pasionate de flori și dornice să învețe cum să își creeze singure coronițe pe care să le poarte mândre în păr, domnișoarele participante au venit cu propriile idei și fiecare coroniță a ieșit la sfârșit diferită de toate celelalte și specială în felul ei.

Florile folosite au fost alese astfel încât să se îmbine perfect într-o coroniță și să creeze o cromatică armonioasă. Printre cele mai dorite floricele au fost minirozele albe, grena si roz, iar pentru un efect mai intens am folosit si astilbe roz, solidago, dar în special cupele de orhidee mokara. Ceea ce a ieșit a fost pe placul tuturor și coronițele au fost perfecte pentru a fi purtate la un eveniment, la o ieșire în oraș sau pur și simplu, pentru că florile sunt un accesoriu superb.

Vrem să împărtășim cu voi câteva imagini care descriu energia pozitivă și atmosfera din cadrul workshop-ului floral. Multumiri speciale merg către Radu Mălășincu, care a surprins perfect fiecare moment.

Atelier floral Flori de Bine (1) Atelier floral Flori de Bine (14) Atelier floral Flori de Bine (3) Atelier floral Flori de Bine (4) Atelier floral Flori de Bine (5) Atelier floral Flori de Bine (6) Atelier floral Flori de Bine (7) Atelier floral Flori de Bine (8) Atelier floral Flori de Bine (9) Atelier floral Flori de Bine (10) Atelier floral Flori de Bine (11) Atelier floral Flori de Bine (12) Atelier floral Flori de Bine (13)  Atelier floral Flori de Bine (15) Atelier floral Flori de Bine (16) Atelier floral Flori de Bine (2)

Vă amintiți de prima ediție a proiectului Flori De Bine? Ei bine, pentru că primul atelier floral organizat în cadrul acestui proiect a avut un mare succes printre participanți, și pentru că ne dorim în continuare să ne implicăm social, vom organiza un nou workshop în data de 24 septembrie. Mai sunt doar câteva zile și vă invităm cu mare drag să vă înscrieți și voi. Mai multe detalii despre înscriere puteți găsi pe pagina evenimentului Flori De Bine.

flori de bine editia a doua inscriere flori de bine

Cel de-al doilea workshop în cadrul proiectului  va avea tema Flori în păr. Vom învăța împreună cum să purtăm flori în păr, prin realizarea unor coronițe din flori naturale și parfumate. Totodată, prin participarea la acest workshop, puteți ajuta la susținerea copiiilor speciali din România, prin donarea unei sume de bani  care va fi direcționată către susținerea activității Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD).

coronita flori de bine

Coronita - Flori de bine

Gazda va fi din nou Botanique bouquet de cafe, din strada Doamnei nr. 3, un loc frumos și drag nouă.

botanique logo

Botanique bouquet de cafe