Arhiva tag-ul pentru: design de craciun

top 3 trenduri pentru un decor inedit de crăciun

De ce top 3 trenduri pentru un decor inedit de Crăciun? Pentru că sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar odată cu ele crește și dorința noastră de a ne bucura de un decor vesel atât acasă, cât și la birou. Poate că este din cauza vremii de afară, tot mai gri și rece, sau a veseliei care se strecoară în suflet, în așteptarea întâlnirii cu toți cei dragi.

Oricare ar fi motivul, trebuie să recunoaștem: nu putem fi impasibili la mirosul de brad, decorațiuni simpatice și lumini calde.

Iată cele mai importante top 3 trenduri pentru un decor inedit de Crăciun:

  1. Simplitate din natură

Reîntoarcerea la elementele naturale este o tendință de impact major în design-ul internațional, indiferent de domeniu. Pentru sărbătorile de iarnă, acest trend a intrat în forță în decorul spațiilor de locuit sau al celor în care lucrezi.

Cele mai dorite elemente naturale sunt secțiunile de lemn, pe care le poți folosi atât ca suport pentru diverse aranjamente, dar și pentru decorul mesei de Crăciun.

Aranjament de craciun pe sectiune de lemn

Sunt ușor de adaptat la cromatica casei tale, având nuanțe neutre. În plus, vor arăta foarte chic și le vei putea păstra timp îndelungat, deoarece sunt foarte rezistente.

De asemenea, îți recomandăm să ai mici ghivece cu plante naturale, parfumate, pe care să le decorezi cu bucăți de sfoară sau panglici de in.

Vor aduce un iz fresh în spațiul tău și au, în același timp, un efect liniștitor asupra stării de spirit.

Nu uita de crengile de brad, în diverse aranjamente sau buchete!

Optează pentru micile decorațiuni – ornamente de brad sau de agățat prin casă, căsuțe, steluțe, coronițe – din lemn, cu elemente naturale (conuri de brad, capace de lotus, scorțișoară, felii de mere/lime/portocală).

  1. Lumânări decorative

Nu este tocmai o surpriză și poate nici ceva cu totul inedit pentru mulți dintre voi, însă lumânările decorative sunt un trend care se menține în topul celor mai importante decorațiuni pe care trebuie să folosești în decorul de Crăciun.

Aranjament de iarnă cu lumânare Ruby Red

Îți recomandăm lumânările decorative în culori tari, sculptate, pentru a te bucura de un efectiv vizual de excepție.

Poți opta și pentru lumânări parfumate, alegând miresme precum ciocolată, măr și scorțișoară, portocală, pin și orice îți mai trezește amintiri plăcute.

Nu uita de sfeșnicele pentru mesele festive!

Pune-le pe secțiuni de lemn, folosind lumânări subțiri care vor arde blând, în timp ce tu și cei dragi vă veți bucura de căldura căminului și bucuria revederii.

  1. Stele, cercuri și fulgi – ornamente suspendate

Agață piese de décor realizate din metal, pe ușa de la intrare, dar și în diverse locuri din casa ta.

Ornamentele suspendate în forma de steluță, cerc sau fulg de zăpadă sunt un trend pe care ți-l recomandăm cu mult drag, deoarece aduce o notă jovială, oricărei încăperi.

Decorează-le cu eucalipt sau crengi de brad, precum și panglici în culori neutre – dacă preferi un stil minimalist – sau în nuanțe tari.

Aceste elemente reprezintă un mod foarte ușor de a realiza aduce puțină sărbătoare în casa ta, atât prin formă, cât și prin textură și decorațiuni.

Pentru mai multe modele de inspirație, ne găsiți pe Facebook: https://www.facebook.com/enrose.ro/