Amenajare și mentenanță plante

Prezența plantelor în încăperile închise are o mare importanță în purificarea aerului, de aceea ne implicăm activ în promovarea serviciului de amenajare și întreținere a plantelor.

Un beneficiu îndrăgit de clienți este cel estetic, deoarece mixul de plante devine un focus vizual relaxant în spațiul tern al birourilor. Avem în portofoliu spații variate în care floriștii enRose au dispus diverse plante, urmând designul interior al locului, cromatica și preferințele clienților.

Mentenanța plantelor a devenit un serviciu enRose ce a căpătat rapid popularitate, deoarece, mai ales în cazul spațiilor de birou, clinici sau magazine, este necesară o îngrijire atentă.

Fiecare plantă are specificațiile sale de expunere la lumină și apă, iar neglijarea lor duce la o degradare treptată sau bruscă, indiferent de calitatea lor.

Pentru spațiile de locuit, echipa enRose a preluat câteva proiecte de amenajare și mentenanță a plantelor, pentru clienții iubitori de flori și plante, dar aflați în lipsă de timp.

Înainte de amenajarea unui spațiu indoor, stabilim împreună cu clienții, necesarul de plante, schița designului de interior și detaliile privind costurile de mentenanță.