aranjamente design structural enrose

Aranjamente design structural enRose – un mod inedit de a avea propria creație pentru decorul casei, al biroului sau pentru evenimente.

Piesele de design floral desăvârșite integral în atelierul enRose se bucură de o mare versatilitate și decorează spațiul prin forme și texturi interesante, dar mai ales prin frumusețea florilor care le pun în valoare.

Materialele folosite sunt de origine vegetală, lemnoasă, iar prinderile le realizăm cu ajutorul mai multor tipuri de sârmă. Florile sunt în permanență hidratate, prin intermediul eprubetelor de sticlă sau acryl, fiind discret integrate. Avantajul acestor structuri este că sunt întotdeauna impresionante, dar totodată unice și versatile, deoarece se poate înlocui periodic florile din aceste aranjamente de design structural enRose.

Cu reîmprospatarea florilor, desigur, vă putem ajuta noi.
Structurile de design floral pot fi achiziționate direct de la noi de pe site, iar în funcție de eveniment realizăm modele personalizate pentru fiecare ocazie în parte – fie că este vorba de ­un eveniment special, nunți tematice, vitrine și spații comerciale.