Wedding Planning

Dorința de a-mi urma pasiunea pentru designul floral m-a condus spre un domeniu minunat. Aici am aflat ce înseamnă să fii alături de oameni în drumul lor spre împlinirea viselor. Inevitabil, am descoperit că organizarea de nunți este una dintre cele mai satisfacătoare activități pe care le-am realizat, întrucât prezintă o serie de provocări ce te determină la o perfecționare constantă.

Anul acesta, compania pe care am fondat-o, enRose, împlinește 15 ani, iar eu, alături de ea celebrez 13 ani ca wedding planner. Să fii organizator de nunți înseamnă să îți asumi responsabilitatea pentru bucuria clienților tăi. Momentul este unic, iar presiunea ce se naște din această realizare poate fi copleșitoare. Sunt un om pragmatic, care se descurcă foarte bine în situațiile cele mai provocatoare – iar în organizarea unui astfel de eveniment vă asigur că ele sunt destule. Zâmbetul, căldura și empatia față de dorințele celor doi miri sunt condimente fără de care tot acest proces și-ar pierde din șarm.

Da, organizarea de nunți are un farmec aparte, iar rezultatul final mă surprinde de fiecare dată, încărcându-mi bateriile pentru următorul eveniment fericit. Sunt un coordonator atent la fiecare detaliu și cunosc deja multe dintre suprizele – plăcute sau mai puțin dorite- care pot apărea în organizarea unei nunți. Am devenit wedding planner pentru a ridica acest labirint al Excell-urilor, email-urilor și drumurilor, de pe umerii perechilor ce merită o zi numai a lor.

Alături de echipa enRose, vă putem oferi toate acestea, și încă multe altele! Pentru un eveniment fait sur mesure.