Comemorare: suntem alături de voi și în momentele triste ale vieții, atunci când doriți să aduceți un ultim omagiu celor dragi plecați dintre noi.

Putem realiza buchete de flori sobre sau în orice stil doriți, care pot fi depuse la morminte, monumente sau pentru anumite evenimente de comemorare.

Propunem coroane realizate într-un stil deosebit, elegant, în nuanțe de alb, verde, mov sau după preferințe.

Am ales să venim în întâmpinarea voastră și în cazul acestor momente dificile, realizând coroane funerare lucrate atent cu un mix de elemente verzi naturale. Decorată cu flori rezistente, precum orhideele, helleborus, garoafele și waxflower, coroanele funerare enRose sunt delicate și rafinate.

IMPORTANT: Panglica (neagră, mov sau orice altă culoare) este inclusă în preț, precum și panglica tradițională cu mesajul de condoleanțe. Vă rugăm specificați în ce mod doriți să finisăm această coroană funerară.

Tradițional, multe culturi, cu precădere cele europene, au ales cercul – un simbol al nemuririi – pentru aranjamente florale depuse la mormintele închinate celor dragi. Florile depuse pe un mormânt sau la un monument reprezintă o duioasă aducere aminte și un ultim dar, pentru cel plecat dintre noi.

 

 • cruce funerară cu flori albe Angels

  Cruce funerară cu flori albe Angels

  470 lei
 • coroană funerară Forever in my Heart

  Coroană funerară Forever in my Heart

  670 lei
 • buchet funerar cu trandafiri Hearts
  NOU!

  Buchet funerar cu trandafiri Hearts

  270 lei
 • Coroană funerară albă în formă de cerc

  Coroană funerară albă în formă de cerc

  600 lei
 • Coroană funerară cu orhidee și flori naturale

  Coroană funerară cu orhidee și flori naturale

  600 lei