Peisagistică

Cândva, în negura Antichității, trăia un mare rege în văile fertile ale Babilonului, care i-a oferit soției sale un dar neprețuit: un colț de paradis. Grădinile suspendate din Babilon au rămas în istoria civilizației, drept una dintre cele șapte minuni ale lumii antice – o lucrare de proporții uriașe, în care peisagistica s-a afirmat ca arta de a planifica, stiliza și proiecta designul unui spațiu verde.

De-a lungul istoriei, această artă a fost sinonimul opulenței, fiind accesibilă unui segment privilegiat al societății. Peisagistica de proporții a atins din nou un apogeu prin apetitul capetelor încoronate ale Europei baroce pentru curți regale cu grădini paradisiace. Peisagistica engleză din secolul XIX a făcut trecerea spre accesul restului populației la spații verzi cu un design studiat.

Astăzi, peisagistica s-a adaptat provocărilor contemporane, regăsindu-se pe terasele unor clădiri înalte, sau transformând zone de office în escapade urbane.

Din pasiune pentru designul floral al spațiilor urbane, indoor sau de exterior, enRose a dezvoltat un serviciu de consultanță și implementare peisagistică. Portofoliul nostru include designul outdoor în spații de business, grădini urbane cu dimensiuni limitate, precum și terase în zone rezidențiale.