Peisagistică

Cândva, în negura Antichității, trăia un mare rege în văile fertile ale Babilonului, care i-a oferit soției sale un dar neprețuit: un colț de paradis. Grădinile suspendate din Babilon au rămas în istoria civilizației, drept una dintre cele șapte minuni ale lumii antice – o lucrare de proporții uriașe, în care peisagistica s-a afirmat ca arta de a planifica, stiliza și proiecta designul unui spațiu verde.

Astăzi, peisagistica s-a adaptat provocărilor contemporane, regăsindu-se pe terasele unor clădiri înalte, sau transformând zone de office în escapade urbane.

Amenajare terasa si gradina bucuresti
Amenajare terasa si gradina bucuresti

De-a lungul istoriei, această artă a fost sinonimul opulenței, fiind accesibilă unui segment privilegiat al societății. Peisagistica de proporții a atins din nou un apogeu prin apetitul capetelor încoronate ale Europei baroce pentru curți regale cu grădini paradisiace. Peisagistica engleză din secolul XIX a făcut trecerea spre accesul restului populației la spații verzi cu un design studiat.

Din pasiune pentru designul floral al spațiilor urbane, indoor sau de exterior, enRose a dezvoltat un serviciu de consultanță și implementare peisagistică. Portofoliul nostru include designul outdoor în spații de business, grădini urbane cu dimensiuni limitate, precum și terase în zone rezidențiale.

Amenajare terasa si gradina bucuresti
Amenajare terasa si gradina bucuresti