Articole

Astăzi toate gândurile noastre bune se îndreaptă înspre Carmen și Bogdan care împlinesc un an de căsătorie. Le urăm un viitor plin de culoare, veselie și experiențe minunate împreună.

Nunta Carmen si Bogdan (2) Nunta Carmen si Bogdan (10)

Cei doi și-au dorit o nuntă elegantă prin simplitate în cadrul de vis al domeniului Mogoșoaia. Și-au dorit să le ofere invitaților o mărturie mai specială constând într-un mic ghiveci cu flori, dar care în același timp să arate elegant, fără vreo tentă rustică. Deci ghivecele cu rozmarin, succulenții sau trandafirii ieșeau din discuție. Era musai să aibă flori înflorite pentru a înlocui aranjamentul floral de pe masă. Atunci mi-a venit ideea să le propun miniorhidee phalaenopsis în diferite culori pentru a înviora masa. Ce putea fi mai elegant decât o orhidee? Orhideele urmau să fie plantate în vase de sticlă cu forme diferite.

Nunta Carmen si Bogdan (3) Nunta Carmen si Bogdan (1)

Pentru întregirea atmosferei, pe parcursul serii au fost aprinse lumânări care să amplifice frumusetea acestor flori. Cu sclipiri romantice, lumina lumânărilor se reflecta în vasele de sticlă și în oglinda rotundă pe care erau așezate. Invitații au fost foarte încântați! Cu câteva zile după eveniment m-am întâlnit cu câteva persoane invitate la această nuntă și mi-au spus că ideea a fost foarte originală și că au păstrat plăntuța zile în șir! Mireasa a aflat ulterior peripețiile și emoțiile prin care am trecut ca să obținem aceste orhidee, pe semne că dispăruseră în acel moment de pe fața pământului și nu vroiau să fie luate acasă. Am avut noroc că furnizorii noștri nu ne lasă la greu (multumim!).

Nunta Carmen si Bogdan (9) Nunta Carmen si Bogdan (8)

Nunta Carmen si Bogdan (7)

Am fost foarte mulțumiți de ceea ce a ieșit în final, iar feedback-ul pozitiv atât din partea mirilor, cât și a invitaților a confirmat acest lucru. Carmen ne-a oferit un gând care ne-a entuziasmat mult: „Adina Filculescu, mă înclin! Ai fost în mintea mea și ai citit-o bine :) Toți au fost super încântați și toate feedback-urile se întorc către tine. Mulțumiri”.

Nunta Carmen si Bogdan (11) Nunta Carmen si Bogdan (5)

Nunta Carmen si Bogdan (6) Nunta Carmen si Bogdan (4)

 

Amalia si CatalinPe Amalia și Cătălin i-am cunoscut cu câteva luni în urmă, la recomandarea fetelor de la Wedding details, cele care s-au ocupat de organizarea întregului eveniment, când ne-au trecut pragul pentru a povesti despre nunta ce urma a fi într-adevar de poveste. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut și am decis că trebuie să fim alături de ei la crearea unui eveniment cu totul special, în ziua de 15 august 2015. Și asa s-a făcut că în acest weekend am luat parte cu mult entuziasm la o nuntă feerică, plină de emoție, alături de alți oameni la fel de “puși pe treabă” ca și noi, reușind să realizăm ceea ce și-au Decor floral enRosedorit mirii noștri.

Totul s-a întâmplat la Mogoșoaia, un loc în care anotimpul cald se simte frumos, cu o atmosferă romantică, întregită de decorul verde și proaspăt al naturii, ferit de orașul zgomotos. Astfel, aici am putut să ne jucăm, punând în practică fiecare idee creativă pentru această nuntă. Echipa enRose s-a ocupat în special de ceea ce înseamnă decor floral și alte decorațiuni, ca și completare a temei nunții: fairytale. 

Pe tărâmul unde avea să aibă loc petrecerea se putea intra printr-o ușă decorată floral, atent așezată la începutul aleii luminate de felinare, care ducea spre sala de dans. În partea stângă, imediat după intrare, își avea locul o bicicletă cu înghețată ca să îi bucure pe copii și pe cei mari.

Decor floral enRose 4 Decor floral enRose 1

Câțiva pași mai încolo, pe aceeași parte a aleii, era un photo corner discret, decorat cu canapele, ramă foto și un perete pe care era scrisă povestea mirilor, unde invitații de puteau să imortalizeze momentele frumoase, ca și o amintire din acea zi. Pentru ca totul să fie perfect, atmosfera din grădină a fost întreținută de muzică clasică, romantică, la pianină.

Photo corner enRose
Sala de dans era elegant decorată, cu aranjamente florale parfumate, în culori pastel, dispuse pe suporți înalți de cristal. Alături, lumânările din paharele de sticlă creau o ambianță plăcută, caldă.
                              Decor floral enRose 2 Decor floral enRose 3

Așa cum își doreau cei doi tineri la început, nunta lor a fost ca un basm. Ne-am bucurat că am putut și noi să scriem o filă din aceasta poveste, dorindu-le ca nunta lor să dureze trei zile și trei nopți, precum în poveștile cu prinți și prințese.

                               Nunta Mogosoaia enRose 1 Nunta Mogosoaia enRose 2

Nunta Mogosoaia enRose

Credit foto: Still Light Productions