Nuntă de poveste – Amalia și Cătălin

Amalia si CatalinPe Amalia și Cătălin i-am cunoscut cu câteva luni în urmă, la recomandarea fetelor de la Wedding details, cele care s-au ocupat de organizarea întregului eveniment, când ne-au trecut pragul pentru a povesti despre nunta ce urma a fi într-adevar de poveste. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut și am decis că trebuie să fim alături de ei la crearea unui eveniment cu totul special, în ziua de 15 august 2015. Și asa s-a făcut că în acest weekend am luat parte cu mult entuziasm la o nuntă feerică, plină de emoție, alături de alți oameni la fel de “puși pe treabă” ca și noi, reușind să realizăm ceea ce și-au Decor floral enRosedorit mirii noștri.

Totul s-a întâmplat la Mogoșoaia, un loc în care anotimpul cald se simte frumos, cu o atmosferă romantică, întregită de decorul verde și proaspăt al naturii, ferit de orașul zgomotos. Astfel, aici am putut să ne jucăm, punând în practică fiecare idee creativă pentru această nuntă. Echipa enRose s-a ocupat în special de ceea ce înseamnă decor floral și alte decorațiuni, ca și completare a temei nunții: fairytale. 

Pe tărâmul unde avea să aibă loc petrecerea se putea intra printr-o ușă decorată floral, atent așezată la începutul aleii luminate de felinare, care ducea spre sala de dans. În partea stângă, imediat după intrare, își avea locul o bicicletă cu înghețată ca să îi bucure pe copii și pe cei mari.

Decor floral enRose 4 Decor floral enRose 1

Câțiva pași mai încolo, pe aceeași parte a aleii, era un photo corner discret, decorat cu canapele, ramă foto și un perete pe care era scrisă povestea mirilor, unde invitații de puteau să imortalizeze momentele frumoase, ca și o amintire din acea zi. Pentru ca totul să fie perfect, atmosfera din grădină a fost întreținută de muzică clasică, romantică, la pianină.

Photo corner enRose
Sala de dans era elegant decorată, cu aranjamente florale parfumate, în culori pastel, dispuse pe suporți înalți de cristal. Alături, lumânările din paharele de sticlă creau o ambianță plăcută, caldă.
                              Decor floral enRose 2 Decor floral enRose 3

Așa cum își doreau cei doi tineri la început, nunta lor a fost ca un basm. Ne-am bucurat că am putut și noi să scriem o filă din aceasta poveste, dorindu-le ca nunta lor să dureze trei zile și trei nopți, precum în poveștile cu prinți și prințese.

                               Nunta Mogosoaia enRose 1 Nunta Mogosoaia enRose 2

Nunta Mogosoaia enRose

Credit foto: Still Light Productions

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *