Arhiva tag-ul pentru: cum iti alegi buchetul

Buchet de mireasă cu orhidee fuchsia

Printre toate deciziile pe care trebuie să le iei pentru nunta ta, cum alegi buchetul de mireasă poate părea un detaliu care poate fi amânat până în ultima clipă. Ei bine, vei descoperi că buchetul de mireasă este accesoriul – vedetă al ținutei tale. De aceea, este foarte important să se potrivească stilului tău, fiind în același timp ocazia perfectă să te remarci!

Clasic: buchetul rotund și compact

Buchetul rotund și compact este de obicei buchetul cu cele mai mici dimensiuni. Este realizat din flori prinse strâns unele de altele, la care se adaugă uneori și verdeață. În designul internațional acest tip de buchet este considerat un model clasic, elegant, simplu. Româncele sunt foarte atașate de acest model și tind să îl prefere în continuare. Aceste buchete sunt preferate de minione și, de altfel, recomandate lor, dar se potrivesc de fapt oricui.

Buchet de mireasă clasic rotund si compact

Contemporan: Buchetul sauvage

Buchetul sauvage, zburlit, cu flori aranjate aerisit, aduce un aer de naturalețe și de relaxare și include de obicei și verdeață. Se realizează într-o varietate de moduri, putând fi aproximativ rotund, alungit, sau chiar asimetric. Astfel, el permite și folosirea unor flori sau plante care s-ar încadra cu greu sau deloc într-un buchet compact rotund. Veți putea alege și pune în valoare astfel specii ca anthuriumul, leucadendronul, irișii, frunzele exotice de monstera sau iarba de pampas.

Deși multe mirese au rețineri în a opta pentru astfel de buchete, noi le recomandăm din toată inima. Pe lângă faptul că sunt vârful de trend în designul floral în perioada actuală, ele oferă mai multă libertate creativă decât cele rotunde și se potrivesc de asemenea oricui. (Da, inclusiv minionelor, aceste buchete se realizează cu succes și la dimensiuni mici și medii).

Buchet de mireasă colorat sauvage

Romantic: Buchetul curgător

Buchetul curgător este o apariție mai rară, din motive lesne de înțeles. Nu se potrivește oricărei siluete și oricărei rochii și poate fi perceput de către unele mirese ca fiind mai incomod de purtat. Buchetul curgător standard are o lungime în jur de 40 cm. Cui îi este recomandat? În general, mireselor de înălțime cel putin medie care poartă rochii tip sirenă sau în A. Dacă sunteți printre norocoasele care doresc și simt că pot să poarte așa ceva, vă felicităm: un asemenea buchet va atrage cu siguranță atenția și va fi îndelung admirat.

Regal: Buchetul cascadă

Buchetul cascadă este fratele mai mare al celui curgător. Pentru mirese înalte, suple, și îndrăznețe, acest buchet va fi o adevărată piesă de rezistență în atmosfera nunții. Sofisticat, opulent, de basm, se va vorbi mult despre el. Vă veți mândri cu el cu siguranță când îl veți putea admira și afișa atât la nuntă cât și în poze. Dezavantajele acestuia sunt destul de evidente: nu se potrivește oricui, poate fi incomod de purtat, necesită atenție la păstrare, precum și un buget generos.

Buchet de mireasă structural în cascadă

Post-modern: Buchetul structural

Buchetul structural este ultimul răcnet al designului floral, potrivit pentru mirese sofisticate, îndrăznețe sau avangardiste. Acesta este conceput în jurul unei structuri care poate funcționa doar ca suport pentru susținerea unei forme deosebite sau se poate integra vizual în ansamblu.

Poate avea orice formă și dimensiune, ceea ce îl diferențiază fiind prezența stucturii pe care este realizat. Structura și eventualele accesorii pot fi realizate din sârmă, fetru, lână sau alte materiale.

Buchet de mireasă structural în formă de evantai

 

Indiferent de cum alegi buchetul de mireasă, un lucru este sigur: emoția pe care o vei simți când îl vei ține în mâini va fi unică. Nu uita că florile proaspete sunt o sursă minunată de încântare vizuală și bucurie!