Workshop de Design Floral

Învață cum să creezi un aranjament floral sau un buchet de flori, participând la un workshop enRose de design floral.

Fie că ești o iubitoare a florilor care nu a mai lucrat cu ele sau o persoană la început de drum, ce dorește să afle și să aprofundeze tehnici de design floral clasice, precum și ultimele tendințe în domeniu, cursurile enRose au structuri potrivite pentru tine.

Tehnicile predate te vor ajuta să îți decorezi casa sau pentru a face cadouri inedite celor dragi. În plus, realizarea unui aranjament floral poate fi o activitate deosebit de relaxantă, aproape terapeutică, după o zi lungă.

Vei învăța noțiuni de:

  • cromatică florală
  • proporții în design floral
  • armonie florală
  • tips&tricks pentru menținerea cât mai îndelungată a prospețimii florilor
  • denumirile științifice ale florilor

Sub îndrumarea Adinei Filculescu – designer floral certificat internațional – vei petrece câteva ore deosebit de plăcute, realizând o piesă florală pe care o vei lua acasă. Pe parcursul atelierelor sale, Adina este plină de energie și entuziasm și împărtășește informații prețioase din lumea florilor, de la meritele plasei chicken-wire în detrimentul buretelui, sustenabilitate, noțiuni de cromatică până la proporțiile ideale ale unui aranjament. Florile sunt poezia ei și există întotdeauna un sens mai profund în alegerea tipurilor de flori dintr-o compoziție florală. Îmi place că este o artă efemeră. Experimentând florile în conformitate cu timpul/ anotimpul și spațiul/ interiorul sau exteriorul în care sunt așezate, ele vorbesc despre sentimentele umane legate de timp, de viață, de subconștient, de frumusețe. Florile ne aduc mai aproape de esența noastră.