Arhiva tag-ul pentru: wedding

Luna iulie a fost și ea plină de nunți frumoase, la fel ca în fiecare an. Monica și Cătălin au avut o nuntă elegantă la Hotel Ramada Nord. Am luat și noi parte la nunta lor și am contribuit la organizarea unui eveniment frumos, așa cum o  nuntă trebuie să fie.

Mireasa a fost plăcut impresionată de portofoliul nostru și ne-a contactat să colaborăm, pentru că florile nu puteau lipsi din decor. Mireasa și-a dorit ca totul să iasă perfect și noi am vrut să fim pe măsura așteptărilor. Punând împreună propunerile ei cu ideile noastre, am reușit să realizăm un decor floral care să completeze întregul eveniment.  Ne-a frapat faptul că Monica știa deja denumirile florilor, având deja gusturile bine definite, astfel că ne-a fost mai ușor să concepem decorul floral.

Buchetul de mireasă a fost realizat în cromatică pastel, în tonuri de alb, crem și roz pudrat, din florile preferate de mireasa noastră. Buchetul nașei a fost ales astfel încât acesta să se asorteze cu rochia pe care o purta, ieșind în evidență nuanțele de mov, iar lumânările au fost realizate folosind o combinație din florile folosite în buchetul miresei și cel de nașă. Pe aceeași linie elegantă au fost create și aranjamentele florale, având în vedere și atmosfera pe care o emana restaurantul, pentru ca totul să se completeze într-un decor perfect.

Fotografiile realizate de echipa JCPhotography cu detaliile de la nunta Monicăi și a lui Cătălin surprind momentele frumoase de la nunta celor doi. Nouă ne-au plăcut foarte mult și am vrut ca și voi săle vedeți.

Nunta Monica si Catalin Monica si Catalin 4 Monica si Catalin 5 Nunta Monica si Catalin 2 Nunta Monica si Catalin 3 Nunta Monica si Catalin 4 Nunta Monica si Catalin 6

 

Astăzi le urăm “La mulți ani fericiți!” lui Florence și Dani, o pereche care împlinește un an de căsătorie. Nu puteam să nu împărtășim cu voi frumusețea de nuntă pe care au avut-o, originală prin tematica aleasă. Fiecare detaliu în parte a fost sugestiv, pornind de la invitații, bilete de film la intrare, photocorner, candybar, cadouri pentru invitați, numere de masă (Filmul rulează în sala nr…), fabulosul tort!

MW- wedding enRose   MW-wedding enRose

MW-wedding enRose   MW-wedding enRose

Evenimentul a fost filmat la Domeniul Greaca, un loc distins și elegant, unde invitații s-au putut bucura de o atmosferă altfel. Locația a fost aleasă pentru a completa imaginea întregului eveniment, astfel încât experiența să fie de neuitat.

MW-wedding enRose Domeniul Greaca

Mireasa și-a dorit flori cu un aspect de „proaspăt culese din grădină”, ușor sauvage, care să facă trecerea între vară și toamnă. În rest, ne-a lăsat mână liberă (yeeeey!). Fiecare moment a fost marcat cu emoțiile unui eveniment „ca-n filme”, într-un cadru remarcabil.

MW-wedding enRose MW-wedding enRose _OP_8781MW-wedding enRose MW- wedding enRose

Coincidența a făcut ca și anul acesta să avem o nuntă cu tematica film, în aceeași perioadă din septembrie, la care am lucrat cu mare drag. Totuși, detalii despre nunta din weekend vă vom da în curând, într-un alt articol dedicat acestei nunți.

 

Nunta Adinei și a lui Valentin e prima în BEST OF WEDDINGS 2015. Într-o locație grozavă, cu o mână de furnizori unul și unul (and we did the flowers), nunta lor a fost aleasă printre cele mai reușite din sezonul trecut. O găsiți începând cu pagina 12 în Catalogul celor mai reușite nunți din România http://www.wedmag.ro/revista-best-of-weddings-2015/

Nunta Adina si Valentin

Îmi plac toate nunțile la care particip, dar parcă despre unele nunți sunt mai tentată să mă gândesc din prima ca fiind o nuntă frumoasă, poate și datorită conexiunii pe care am avut-o cu mirii. Formează într-adevăr o pereche frumoasă! I-am simțit foarte îndrăgostiți de la prima întâlnire, când mi-au povestit cum s-au întâlnit, cum a cerut-o în căsătorie și alte detalii care mă ajută pe mine să mă leg și mai mult de ei. Și când am aflat ceea ce își doresc de fapt de la nunta lor, am simțit că eu trebuie să le realizez delicatul decor floral.

Și e adevărat când se spune că oamenii fac totul! Au acordat mare atenție detaliilor, s-au ocupat din timp de tot, au ales mereu cu inima deschisă și, cel mai important, nu s-au stresat inutil. Au adunat laolaltă furnizori pricepuți și de încredere, și rezultatul se poate vedea în fotografiile realizate de cei de la Cromatica. Surprinzător este că și fotografii au remarcat același lucruri ca și mine: „a€œm observat cu încântare la ei nu doar o uimitoare atenție și pricepere în alegerile făƒcute, dar și un fel interesant de a-și asculta sufletul în luarea oricăƒrei decizii și de a armoniza toate lucrurile.” (http://www.cromatica.ro/blog/2015/03/04/adina-valentin-nunta-la-treehouse-lagoon/)

O nuntă de duminică, venită ca o zi de relaxare pentru noi, în condițiile în care am avut cinci nunți sâmbăta de dinainte. Ziua de 31 august a fost mai puțin toridă lângă pădure și pe marginea piscinei de la Tree House.

Nunta lor a fost o surpriză plăcută în peisajul nunților autohtone, când toți își doresc €œo nuntă altfel. Ceremonia religioasă a fost la biserica Vatra Luminoasă, după care mirii și nuntașii și-au continuat drumul către Tree House (Cosoba), locul de desfășurare al petrecerii. Profitând de cadrul natural al pădurii din imediata vecinătate, au organizat o ceremonie în luminișul pădurii pentru a-și schimba jurămintele, iar persoane apropiate lor le-au transmis cele mai bune gânduri și inspirație. Mirii au mulțumit invitaților pentru prezența alături de ei într-o zi atât de importantă și i-au asigurat că vor avea parte de distracție! Muzica lui Gheorghe Iovu a pecetluit magic toate aceste cuvinte. Pentru pregătirea cadrului, noi am îmbrăcat o arcadă în flori și am marcat cu mici buchețele aleea pe care mirii și-au făcut intrarea. Punch-ul și talerele cu fructe așteptau cuminți pe butoaiele de lemn, gata să fie savurate.

Meniul a fost asigurat de Gala Catering, care dau dovadă de profesionalism la fiecare eveniment în parte. De această data, s-a optat pentru versiunea de bufet la aperitiv cu mâncăruri fine și atipice pentru o nuntă. Dorul de dulce îți era alinat cu bunătățile de la candybar. Nimic ostentativ, nimic greu, nimic nelalocul lui.

Buchetul de mireasă a fost foarte delicat, vesel și i s-a potrivit foarte bine Adinei, dar asortat și cu papionul lui Valentin. Deși galbenul și albastrul sunt considerate culori contrastante, efectul a fost unul armonios. Și în aceeași temă, buchetul nașei și lumânările de cununie scurte. Decorul floral al meselor a fost inspirat dintr-un tea party britanic. Cu o cromatică mai aparte pentru o nuntă, galbenul solar și albul imaculat erau scoase în evidență de fețele de masă bleumarin. Hortensiile, minirozele, freziile, daliile, și mușețelul și-au găsit locul în ceainice și ceșcuțe de porțelan. Ne-am mai ocupat de mici elemente de decor: rame foto pentru numerotarea meselor, șevaletul de la intrare, felinare, suporți de lumânări, florile de pe tort, ghirlande de flori și întreg decorul ceremoniei din pădure.

Spre seară, toate felinarele și ghirlandele de becuri s-au aprins, iar ringul de dans a fost plin până în zori, atmosfera fiind asigurată de Antonio Dos Santos și de DJ.

Invitații și-au putut transmite gândurile cele mai frumoase într-un tablou pe care mirii îl păstrează ca amintire. Deloc întâmplător, mirii au oferit la plecare drept mărturii frasini și sortimente de arbuști pe care invitații să le planteze ca o mărturie a participării la nunta lor. Ce putea fi mai potrivit pentru o nuntă la Tree House?!

Am lucrat cu drag și cea mai mare satisfacție a fost când au ajuns mirii și le-am văzut reacțiile de multumire și le-am surprins emoțiile. Ne-au confirmat că au avut nunta pe care și-au dorit-o și pe care au visat-o în cele mai mici detalii. A fost o nuntă deosebită despre care o să îmi aducă mereu aminte cu drag.

Celor doi oameni frumoși, Adina și Valentin, le mulțumim că ne-au ales pentru a le realiza buchetele, aranjamentele florale și decorurile, iar vouă, celor de la Wed Mag, ca ați văzut și voi în această nuntă una dintre cele mai frumoase ale anului 2014.

Adina Filculescu