MW – Movie Themed Wedding

Astăzi le urăm “La mulți ani fericiți!” lui Florence și Dani, o pereche care împlinește un an de căsătorie. Nu puteam să nu împărtășim cu voi frumusețea de nuntă pe care au avut-o, originală prin tematica aleasă. Fiecare detaliu în parte a fost sugestiv, pornind de la invitații, bilete de film la intrare, photocorner, candybar, cadouri pentru invitați, numere de masă (Filmul rulează în sala nr…), fabulosul tort!

MW- wedding enRose   MW-wedding enRose

MW-wedding enRose   MW-wedding enRose

Evenimentul a fost filmat la Domeniul Greaca, un loc distins și elegant, unde invitații s-au putut bucura de o atmosferă altfel. Locația a fost aleasă pentru a completa imaginea întregului eveniment, astfel încât experiența să fie de neuitat.

MW-wedding enRose Domeniul Greaca

Mireasa și-a dorit flori cu un aspect de „proaspăt culese din grădină”, ușor sauvage, care să facă trecerea între vară și toamnă. În rest, ne-a lăsat mână liberă (yeeeey!). Fiecare moment a fost marcat cu emoțiile unui eveniment „ca-n filme”, într-un cadru remarcabil.

MW-wedding enRose MW-wedding enRose _OP_8781MW-wedding enRose MW- wedding enRose

Coincidența a făcut ca și anul acesta să avem o nuntă cu tematica film, în aceeași perioadă din septembrie, la care am lucrat cu mare drag. Totuși, detalii despre nunta din weekend vă vom da în curând, într-un alt articol dedicat acestei nunți.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *