Monica și Cătălin

Luna iulie a fost și ea plină de nunți frumoase, la fel ca în fiecare an. Monica și Cătălin au avut o nuntă elegantă la Hotel Ramada Nord. Am luat și noi parte la nunta lor și am contribuit la organizarea unui eveniment frumos, așa cum o  nuntă trebuie să fie.

Mireasa a fost plăcut impresionată de portofoliul nostru și ne-a contactat să colaborăm, pentru că florile nu puteau lipsi din decor. Mireasa și-a dorit ca totul să iasă perfect și noi am vrut să fim pe măsura așteptărilor. Punând împreună propunerile ei cu ideile noastre, am reușit să realizăm un decor floral care să completeze întregul eveniment.  Ne-a frapat faptul că Monica știa deja denumirile florilor, având deja gusturile bine definite, astfel că ne-a fost mai ușor să concepem decorul floral.

Buchetul de mireasă a fost realizat în cromatică pastel, în tonuri de alb, crem și roz pudrat, din florile preferate de mireasa noastră. Buchetul nașei a fost ales astfel încât acesta să se asorteze cu rochia pe care o purta, ieșind în evidență nuanțele de mov, iar lumânările au fost realizate folosind o combinație din florile folosite în buchetul miresei și cel de nașă. Pe aceeași linie elegantă au fost create și aranjamentele florale, având în vedere și atmosfera pe care o emana restaurantul, pentru ca totul să se completeze într-un decor perfect.

Fotografiile realizate de echipa JCPhotography cu detaliile de la nunta Monicăi și a lui Cătălin surprind momentele frumoase de la nunta celor doi. Nouă ne-au plăcut foarte mult și am vrut ca și voi săle vedeți.

Nunta Monica si Catalin Monica si Catalin 4 Monica si Catalin 5 Nunta Monica si Catalin 2 Nunta Monica si Catalin 3 Nunta Monica si Catalin 4 Nunta Monica si Catalin 6

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *