A wedding like a home party

A weeding like a home party a fost cu peripetii. Au petrecut luni planificand si imaginandu-si nunta in cele mai mici detalii, ca mai apoi sa fie nevoiti sa schimbe localul cu trei saptamani inainte de eveniment. Si totusi au avut nunta visurilor lor! A wedding as a home party nu ar fi fost posibila fara implicarea celor de la Iconic Food, al echipei DulceBun si al echipei enRose.ro 🙂

 

Noi ne-am ocupat de aranjamentele florale si buchete (bujorii, florile preferate ale miresei), de arcada cununiei, decorul curtii, photo corner si de designul inedit al candybar-ului. Mirii si-au dorit o petrecere intima alaturi de cei mai apropiati prieteni, ca si cum evenimentul avea loc in livingul casei lor.

Ca sa intregeasca tema, am avut la intrare un covoras cu Home, iar pe usa era scris „Welcome to Gal’s residence”. Fiindca mirii calatoresc foarte des, locuiesc la Londra, dar urmeaza sa se mute in curand la New York, am realizat un photo corner alcatuit din cufere, geamantane, mason jars si un aranjament floral in forma de balon zburator.

Fotografiile realizate de Vanilla Roads (www.vanillaroads.ro) au surprins magia acestui minunat eveniment a weeding as a home party. Multumim mirilor Emi si Sabina Gal pentru ca au fost atat de deschisi si de creativi, intalnirile noastre devenind adevarate sesiuni de brainstorming. Echipa www.enRose.ro va ureaza casa de piatra si cum bine v-a transmis un prieten drag: “May your love be modern enough to survive the times and old-fashioned enough to last forever!”

a weeding as a home party

 

Dupa nunta, mirii au optat pentru o sedinta foto acasa la ei, cat mai naturala, pentru a fi in acelasi stil cu intreg conceptul nuntii. Am facut un nou buchet de mireasa din bujori pentru aceasta ocazie. Rezultatul?

 

 

 

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *