Lumea designului floral ofera un peisaj uimitor de bogat si nenumarate surse de creatie

Designul floral structural, este o forma de arta florala care combina pe langa flori, diverse materiale, de cele mai mule ori de origine naturala, ecologice cum ar fi lemnul, piatra, hartia si alte materiale auxiliare din sarma, sticla, fructe uscate, vegetale uscate iar posibilitatile pot continua la nesfarsit.

Sursa de inspiratie este natura si se doreste reconfigurarea armoniei din natura in piese sau instalatii de design floral, care sa ne infrumuseteze spatiile in care locuim, sau pe cele in care desfasuram activitati cotidiene.

Un design floral structural corect, va trezi in noi diferite stari si emotii, purtandu-ne in lumea formelor, texturilor si culorilor impresionante, la fel ca atunci cand privim o pictura deosebita sau cand ascultam o muzica de calitate.

Aranjament floral “Nordic Vibes”

Va propunem piese de design floral desavarsite integral in atelierul enRose, foarte versatile, care decoreaza spatiul prin forme si texturi interesante, dar mai ales prin frumusetea florilor care le pun in valoare.Intotdeauna florile vor avea o sursa de hidratare, asa ca eprubetele sunt mereu prezente, chiar daca sunt ascunse.

Design floral Cercul Vietii

Structurile florale au avantajul ca pot fi folosite de nenumarate ori, prin reinlocuirea periodica a florilor din eprubetele de sticla/ acryl, ceea ce va duce la obtinerea unui design unic de fiecare data. Si va putem ajuta si cu reimprospatarea perioadica a florilor.

 

Aranjament floral structural Thunderstruck

 

Aranjament floral “Book of Flowers”

Aranjament floral structural “Infinite”

 

Aranjament floral structural “Celebrating Love”

 

Aranjament design structural “Welcome Spring”

 

Design floral “Spice Christmas” structure

 

Decor pentru un eveniment wow, pentru nunti atipice, pentru vitrine si spatii comerciale

“   In proiectele noastreAvem un portofoliu complex, alcatuit cu pricepere din buchete, aranjamente florale pentru masa si decoratiuni florale care sa iti capteze intreaga atentie. Chiar daca este vorba de evenimentele corporate sau de cele in familie, decoratiunile noastre florale isi pastreze fidelitatea sub semnatura enRose, fiind in acelasi timp inovative si originale.” (Adina Filculescu) folosim asimetrii si ne jucam cu contraste in cautarea perfectiunii folosind un spectru larg de la delicat la extravagant. Toate aceste idei au aceeasi baza, dar ajung mereu la rezultate diferite si surprinzătoare. Ne intereseaza in permanenta ce este nou, ce se intampla si unde sa gasim ceea ce avem nevoie pentru a transforma totul in realitate.

Avem un portofoliu complex, alcatuit cu pricepere din buchete, aranjamente florale pentru masa si decoratiuni florale care sa iti capteze intreaga atentie. Chiar daca este vorba de evenimentele corporate sau de cele in familie, decoratiunile noastre florale isi pastreze fidelitatea sub semnatura enRose, fiind in acelasi timp inovative si originale.” (Adina Filculescu)

 

 

 

 

Structurile de design floral pot fi achizitionate direct de la noi de pe site, iar in functie de eveniment cream modele personalizate pentru fiecare ocazie in parte.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *