design minimalist la galateca cele 13 flori ale constiintei

Planeta Pamant in urma cu peste 100 de milioane de ani, intr-o zi oarecare, imediat dupa ce primele raze de soare s-au ivit, prima floare se arata Soarelui. In acea vreme acest lucru era un fenomen spectaculos ce a reprezentat evolutia vietii plantelor pe pamant. Probabil ca prima floare nu a supravietuit prea mult, iar aparitia florilor a ramas un fenomen rar din cauza conditiilor meteorologice nu foarte generoase dar si a conditiilor de raspandire foarte grele.

Cum natura nu are bariere, fiecare vietate a reusit sa evolueze pana cand intr-una din zile, planeta, incet, dar sigur a rabufnit intr-o explozie de culori, parfum si specii. Pe masura ce constiinta oamenilor s-a dezvoltat, acestia au fost din ce in ce mai atrasi si fascinati de aceasta minunata lume atat de diversificata si fascinanta. Iar daca ne uitam in zilele noastre natura, simbolistica straveche si florile au fost si inca sunt sursa de inspiratie pentru nenumarati artisti, poeti si mistici.

Constiinta umana este sentiment de intelegere a existentei personale si a integrarii ei in Univers. Este forma cea mai evoluata de reflectare asupra lumii, o forma de cunoastere a ceea ce este sinele nostru si lumea exterioara.

Fiecare fiinta de pe pamant, este unica, manifesta o combinatie de particularitati si abilitati  ce detine posibilitatea autodefinirii in raport cu prezenta lor in acest univers.


Am participat cu drag la crearea aranjamentelor suspendate la evenimentul “Cele 13 Flori ale Constiintei” de la galeria Galateca.  Cercurile suspendate s-au combinat armonios  alaturi de creatiile realizate de Marie Nouvelle,  o persoana deosebit de talentata si iubitoare de frumos.  Am creat impreuna armonie si am rezonat intre design floral structural minimalist si piese de design luxuriante.

Sa cream constient nu e o arta, ci o parte din interiorul nostru intangibil ce explodeaza in felurite sentimente, emotii, culori si imagini. Sunt elemente ce renasc si salasluiesc prin a trezi constiinta umana.


 

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *