Detinem o noua categorie de produse Home&deco

Suntem bucurosi si foarte entuziasmati sa va prezentam o noua categorie de produse, pe langa aranjamentele florale pe care le cunoasteti deja, o colectie foarte atent aleasa de vase decorative, ce pot fi comandate din shopul nostru online.

De-alungul anilor petrecut in acest domeniu captivant al designului floral, am cautat sa cream aranjamente si decoruri florale deosebite, fiind foarte grijulii atat cu alegerea florilor de calitate cat si cu potrivirea lor in vase pe masura.

Ne place sa alegem materiale de calitate si texturi interesante pentru vasele decorative pe care le folosim in arta noastra florala, materiale precum portelanul, ceramica si sticla de calitate superioara, lemn sau piatra.

Am selectat pentru voi cele mai frumoase vase decorative, cele pe care le-am indragit cel mai mult in decursul experientei noastre si dorim acum sa va impartasim si voua din tainele realizarii unui decor armonios.

Cum alegem vasul potrivit pentru o anumita compozitie florala sau, cum potrivim un anumit sortiment de flori deja existent , cu un vas care sa-l puna si mai bine in valoare?

Raspunsul se afla deja in intrebarea de mai sus, fie alegem intai vasul si cautam varietatile florale care sa i se potriveasca, fie alegem vasul in functie de florile pe care le avem la dispozitie.

De cele mai multe ori culorile neutre cum ar fi: albul, ivoire-ul, bejul deschis, griul, rozul pal se vor potrivi cu majoritatea compozitiilor florale. Un vas alb de portelan va „cere” un aranjament delicat, elegant si foarte cochet. Un vas de lemn, insa, va „onora” mult mai bine un aranjament floral rustic sau sauvage. In functie de forma vasului, daca acesta este unul clasic rotund, aranjamentul va avea la fel o forma sferica. Unui vas inalt, clindric de exemplu, i se vor potrivi flori cu tija lunga sau un aranjament floral desfasurat pe inaltime.

Va prezentam mai jos cateva din cele mai frumoase vase din colectia enRose si va invitam sa le comandati cu incredere din shopul nostru online.

 

  

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *