Dor românesc Iutta cu parfum de bujori – cadou de Florii

Sărbătorile Pascale au devenit în ultimii ani o ocazie ideală de a oferi cadouri – celor dragi sau pentru noi înșine. Anul acesta, celebrăm aceste sărbători chiar în sezonul bujorilor, cele mai îndrăgite flori ale primăverii. De aceea, am acceptat propunerea liniei de accesorii IUTTA de a oferi buchete cu bujori parfumați la fiecare geantă Dor de Oltenia achiziționată.

Produsele realizate de designerii brandului Iutta s-au făcut remarcate de-a lungul timpului prin reinterpretarea unor simboluri și motive tradiționale românești, rezultând în accesorii chic, foarte speciale.

enRose crede în puterea poveștilor ce se țes în jurul produselor realizate, considerând că această abordare este ingredientul necesar pentru a livra accesorii pline de farmec. Deseori, floriștii enRose s-au inspirat din cultura locală pentru a crea aranjamente florale sau buchete cu suflet românesc.

În aceste zile, un accesoriu traditional- chic, precum geanta Dor de Oltenia, se poate transforma într-un cadou de mare impact, care alături de un buchet parfumat de bujori va aduce un zâmbet din suflet, pe buzele oricui.

Iată cele 3 propuneri speciale realizate de floriștii noștri pentru buchetele de bujori enRose:

Buchet cu bujori special “Fairytale”

aranjament-floral-cu-bujori1

Acest buchet special cu bujori in culori pastelate se remarca prin prospetime si veselie, reflectand fascinatia pentru aceste dragi flori boeme si romantice deopotriva. Este cadoul perfect pentru a fi daruit în anotimpul dedicat acestei flori: primavara. Buchetul special cu bujori „Fairytale” este livrat  într-un vas antichizat, pentru a completa ideea de naturalete prin culoare si textura.

Buchet cu bujori “Simfonie de mai”

Buchete-aniversare-bujori-1

Asociat cu cele mai frumoase zile ale primăverii, un buchet cu bujori va incanta doamnele și domnișoarele prin parfumul sau seducător, forma plină și petalele catifelate. Acest buchet de flori marca enRose are în componența sa bujori roz și grena, care sunt echilibrați de naturalețea celorlalte elemente florale, precum salalul.

Buchet cu bujori si trandafiri “Born to be wild”

Buchete-aniversare-frezii-trandafiri-bujori-veronica-3

Când obișnuitul ți se pare banal ai șansa ca imaginația ta să transpună în realitatea excentricul: un buchet cu bujori si trandafiri, denumit dupa celebrul imn al rockerilor de pretutindeni. Iată cum s-a născut acest buchet, pe care noi îl definim ca „rebel”. Am folosit mult verde, având ca inspirație pădurea și am inserat bujori și trandafiri în culori contrastante pentru a obține un efect vizual puternic.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *