Femei in Afaceri (2)

Femei în Afaceri, un proiect care a luat naștere în 2009, este o comunitate în care femeile pot să își dezvolte spiritul antreprenorial, învățând continuu și interacționând cu doamne de succes. Ca antreprenor, mi-am dorit să mă dezvolt atât personal, cât și profesional, pentru a putea obține tot ceea ce îmi doream prin propriile forțe.  Astfel, am ales să fiu membră a acestei comunități, lucru care mi-a creat oportunitatea de a forma legături și de a relaționa cu oameni frumoși și plini de entuziasm, având ca scop comun dezvoltarea antreprenoriatului feminin.

 

Unul dintre obiectivele principale ale evenimentelor Femei în Afaceri este socializarea, iar acesta este locul cel mai propice pentru a forma posibilități de colaborare între membre. Lucrăm împreună cu plăcere, pentru a dezvolta o comunitate a femeilor de succes care își pun ideile în practică și împărtășesc noi idei și proiecte de succes, din care toată lumea învață ceva nou. În acest fel, comunitatea devine un loc în care dezvoltarea se bazează pe educare continuă.

În ideea de a aduce mereu un plus de valoare și de frumos întâlnirilor Femei în Afaceri, enRose a devenit un partener de nădejde pentru comunitate. Fiecare dintre evenimentele organizate până acum a fost perceput ca fiind o întâlnire în care participantele se destind într-un mediu înfrumusețat vizual de aranjamentele pe care noi le punem la dispoziție.

Aș defini experiența Femei în Afaceri prin schimbările pozitive de care am avut parte atât la nivel personal, dar și în ceea ce privește antreprenoriatul. De-a lungul anilor, mi-am dezvoltat afacerea treptat și constant, iar enRose a devenit un business îndrăgit pentru fiecare dintre membrele comunității Femei în Afaceri.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *