Jolo și Cristi sunt o pereche cu care am avut o colaborare foarte frumoasă în această vară. Cei doi au vrut ca din evenimentul lor să iasă ceva inedit, astfel că au venit cu propuneri interesante și cu idei creative pe care să le punem în practică. Pornind de la personalitatea lor îndrăzneață și „colorată”, plină de viață, nunta lor a fost organizată astfel încât totul să fie personalizat și să reprezinte povestea lor întocmai.

enrose_-_jolo_si_cristi_47 enRose - Jolo si Cristi

Echipa enRose a fost cea care s-a ocupat de decorul floral și de buchetul miresei. Totuși, aranjamentele au avut o notă personală, întrucât mireasa s-a ocupat de decorarea vaselor în care au stat floricelele, niște sticluțe îmbrăcate cu fire de lână în diverse culori. Ne-a plăcut foarte mult să lucrăm și să ne jucăm cu florile, iar rezultatul a fost unul interesant. Multicolore și creative, aranjamentele au însuflețit mesele invitaților.

enrose_-_jolo_si_cristi_14 enrose_-_jolo_si_cristi_11 enrose_-_jolo_si_cristi_10 enrose_-_jolo_si_cristi_15

Buchetul de mireasă a fost și el făcut cu mult drag și cu zâmbetul pe buze pentru ca florile să îi zâmbească înapoi miresei. Un buchet jucăuș, creat într-o cromatică predominant lila, din bujori, trandafiri, frezii, lathyrus și în special liliac, piesa centrală din combinația de flori, a completat perfect ținuta miresei.

enrose_-_jolo_si_cristi_38 enrose_-_jolo_si_cristi_45 enRose - Jolo si Cristi enRose - Jolo si Cristi

În final, totul a ieșit așa cum și-au dorit, iar nunta lor a fost începutul unei vieți împreună, un joc în doi care să dea esență poveștii lor, iar noi spunem că ar fi demni de Rock n Roll Bride Momentele speciale din acea zi au fost surprinse de Siluk în câteva fotografii pe care dorim să le împărtășim și cu voi. Mai departe, le dorim un viitor plin de bucurii și lucruri frumoase, o viață plină de experiențe minunate.

enrose_-_jolo_si_cristi_43 enrose_-_jolo_si_cristi_17 enrose_-_jolo_si_cristi_46

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *