Poveste de toamnă – Ligia și Toni

O poveste frumoasă de dragoste își are mereu scopul ei, iar Ligia și Toni trăiesc o dragoste pe care au hotărât să și-o pecetluiască prin legământul căsătoriei. Ca wedding planner, mă uit la miri și îmi dau seama mereu de câtă emoție se ascunde în sufletele lor. Chiar dacă de multe ori par foarte tari și plini de siguranță, dragostea te face slab și niciodată nu vei putea trece prin acele clipe ale căsătoriei fără un gram de emoție.

Ligia și Toni ne-au convins că pasul pe care îl fac este de neprețuit, așa cum de altfel trebuie să fie, și că dragostea lor este cea care i-a condus pe acest drum. Le-am fost alături și i-am ajutat, cu toată străduința și pasiunea, pentru ca nunta lor să fie plină de momente fericite.

Și-au început povestea dinaintea nunții tot cu noi, la Botanique Bouquet de cafe, dorind ca ședinţa foto de logodnă să fie ceva special, într-un loc cu o poveste proprie. Așa că ne-au propus să vină în vizită, să pozeze și, în același timp, să îi cunoaștem mai bine. Ne-a făcut plăcere să le vedem bucuria, și totodată ne-au entuziasmat și mai mult, astfel că toată experiența colaborării cu ei a fost deosebită.

Nunta Ligia si Toni (20)  Nunta Ligia si Toni (29) Nunta Ligia si Toni (15) Nunta Ligia si Toni (8)

Nunta a avut loc la restaurantul Cinque Terre din Ploiești, unde totul s-a armonizat perfect. Aranjamentele florale au completat foarte bine locația, și totul a ieșit frumos, până în cele mai mici detalii. Mirii au optat pentru  un aranjament realizat dintr-o combinație de flori în culori tomnatice, cu elemente din lemn, sticlă și lumânări care să confere o atmosferă caldă.

Nunta Ligia si Toni (33) Nunta Ligia si Toni (28) Nunta Ligia si Toni (17) Nunta Ligia si Toni (14)  Nunta Ligia si Toni (11) Nunta Ligia si Toni (6)

Ligia ne-a făcut o mărturisire care ne-a confirmat că și lor le-a făcut plăcere să le fim alături. Câteva cuvinte sunt de ajuns pentru ca noi să ne simțim mândri și să ne întărim semnătura de fait sur mesure:

„Pe Adina am cunoscut-o din întâmplare, prin niște colaboratori comuni, când am apelat la serviciile ei pentru un eveniment corporate. La momentul respectiv, mi-a părut o persoană foarte amabilă, atentă la detalii dar foarte discretă. Țin minte și acum că am rămas plăcut surprinsă când unul din aranjamentele de la evenimentul respectiv a rezistat aproape o săptămână. După aproximativ un an de zile, când am început pregătirile pentru ce urma să fie unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața mea, mi-am luat inima în dinți și am contactat-o. Nu știam atât de multe despre Adina, sau enRose, însă aveam “vibe” pozitiv și, cumva, eram deja încrezătoare ca lucrurile vor fi cum trebuie. După mai multe discuții cu alți furnizori din domeniu, atât din București, cât și din alte zone, m-am lăsat păgubașă: ba nu era “chimie”, ba nu era viziune și de cele mai multe ori, nu există PASIUNE. Așadar, m-am întors la prima alegere, și bună decizie am luat. Adina pe care am reîntâlnit-o anul acesta s-a dovedit a fi genul de om care se dedica 110%, lucru care, din păcate, îl întâlnești din ce în ce mai rar când vine vorba de parteneri sau colaboratori externi. Pe lângă pasiune, seriozitate și o imaginație extrem de bogată, ea este capabilă să transpună în realitate aproape orice dorință, sau idee, pe care ai putea-o avea, când vine vorba de flori, design sau aranjamente. Rezultatul final a fost exact cum ni l-am imaginat, așadar, o recomand cu mare încredere…și nu doar pentru că este un artist în arta florilor, ci și un om extrem de plăcut.”

Nunta Ligia si Toni (9) Nunta Ligia si Toni (19)  Nunta Ligia si Toni (4)  Nunta Ligia si Toni (24)

Credit foto:  Photo Tailors Studio

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *