Wax Flower

Ne-ați auzit de multe ori vorbind despre Wax Flower. O folosim cu mult drag în coronițe, buchete de mireasă sau în aranjamentele noastre. 

Mulțumită vieții ei lungi în vază și a formei florilor sale deosebite, Wax Flower este o opțiune foarte populară în aranjamentele florale. Fiind simbolul unei căsnicii reușite și fericite, multe ocazii sunt pline de această floare minunată, de la buchetul de mireasă, la aranjamente florale pentru masă.

Este o plantă originară din Australia, ce poate fi găsită sub forma unor mici tufișuri.Wax Flower

 

Numele său popular este inspirat de învelișul cerat pe care îl au florile și frunzele sale. Wax flower are și un miros plăcut, asemănător cu al lămâiței, care se simte atunci când strivești ușor frunzele. 

Ne place Wax flower pentru că este o floare deosebit de rezistentă. Ea poate fi folosită și în aranjamentele de iarnă, datorită frunzelor sale ce seamănă cu acele de pin.

Culorile sale variază de la alb, la roz deschis, lila și violet închis, în funcție de soi, dar și de maturitatea plantei. Și există și o varietate cu frunze crețoline (double) și chiar o variantă nouă galbenă. 

Vă rugăm adresați-vă consultanților noștri la telefon 0799.950.999 sau pe email la office@enrose.ro, pentru a cere un buchet personalizat cu Wax Flower. Se poate realiza în diverse culori, și cu o gama largă de flori, în funcție de sezon. 

Pentru mai multe modele și informații, ne găsiți pe Facebook sau pe Instagram.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *