Eleganţă – Le Diplomate, Hilton

Astăzi vrem să vă înseninăm ziua cu pozele de la nunta unei perechi frumoase, Anca și Răzvan, care a avut nunta în data de 22 august (da, acel 22 august ploios). Am primit de curând fotografiile care surprind în detaliu momentele speciale, de aceea dorim să vă oferim un motiv de a zâmbi cu gândul la vară, în această zi cu cer plumburiu.

Mirii și-au dorit o nuntă romantică, elegantă, un eveniment memorabil atât pentru ei, cât și pentru invitații lor. Anca a fost cea care ne-a contactat pentru a le fi alături, iar alegerea s-a bazat pe bogatul nostru portofoliu. Colaborarea noastră a fost plăcută, așa cum ne propunemde fiecare dată, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor. Anca și-a pus toată încrederea în experiența noastră și am reușit să punem în aplicare ideile ei, cu amprenta enRose, astfel ca ei să fie nu doar mulțumiţi, ci și pe deplin bucuroși.

Aranjamentele florale au fost realizate având ca inspirație locația nunții, salonul Le Diplomate, declarat patrimoniu UNESCO, în cadrul hotelului Hilton. Cromatica în tonuri pastel și florile delicate au evidenţiat eleganţa salonului de nuntă și au pus în valoare tinereţea și frumuseţea mirilor.

Credit foto: Memoir Media

Nunta enRose - Anca si Razvan (1) Nunta enRose - Anca si Razvan (2) Nunta enRose - Anca si Razvan (3)

Nunta enRose - Anca si Razvan (4) Nunta enRose - Anca si Razvan (5) Nunta enRose - Anca si Razvan (23)

Nunta enRose - Anca si Razvan (6) Nunta enRose - Anca si Razvan (7) Nunta enRose - Anca si Razvan (8) Nunta enRose - Anca si Razvan (9) Nunta enRose - Anca si Razvan (10) Nunta enRose - Anca si Razvan (11) Nunta enRose - Anca si Razvan (12) Nunta enRose - Anca si Razvan (13) Nunta enRose - Anca si Razvan (14) Nunta enRose - Anca si Razvan (15) Nunta enRose - Anca si Razvan (16) Nunta enRose - Anca si Razvan (17) Nunta enRose - Anca si Razvan (18) Nunta enRose - Anca si Razvan (19) Nunta enRose - Anca si Razvan (20) Nunta enRose - Anca si Razvan (21) Nunta enRose - Anca si Razvan (22)  Nunta enRose - Anca si Razvan (24) Nunta enRose - Anca si Razvan (25) Nunta enRose - Anca si Razvan (26)

Nunta enRose - Anca si Razvan (27)

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *